Sunnuntai 29.4.2012 ”The Seven”

”The Seven”

7 kierrosta:

  • 7 käsilläseisontapunnerrusta
  • 7 Thrusteria (N 40kg / M 60kg)
  • 7 Knees to elbows
  • 7 maastavetoa  (N 70kg / M 110kg)
  • 7 Burpeeta
  • 7 Kahvakuulaheilautusta (N 24kg / M 32kg)
  • 7 leuanvetoa
Mainokset

3 responses to “Sunnuntai 29.4.2012 ”The Seven”

  1. Ihana seiska käyty puuskuttamassa läpi. Kimmon wodi-kirjan mukaan naisten painot olisi olleet paljon isommat, mutta hyvä että me mentiin näillä 😉 Käsilläseisontapunnerrukset 2 ekaa kierrosta yhden abmatin kanssa, loput kahden. Aikaa meni paljon, 49:22. Rankka oli, mutta tykkäsin! 🙂

  2. Seiska aikaan 40:09 KSP:t sama skaalaus ku Marjalla. Milloinkahan ne alkais sujumaan? Kaks ekaa liikettä on kyl ihan hirveitä muuten ihan mukava wodi 🙂 . Huomenna voi hyvällä omallatunnolla levätä,sen verran oli kova rutistus.

  3. Ja aikaahan meni kauan, mut tulipahan tehtyä, eli 57:30. Jälleen kerran olisi ollut fiksua skaalata jo alusta HSPU:t, mut aattelin nyt kokeilla kuinka pitkälle sitä pääsee skaalamati. Kahden kierroksen jälkeen pistarihanska kupolin alle skaalaukseksi, koska meni nysväilyksi. Mut ”mukavaa” oli ja alkaa taas maistua treeni hyvältä(vaikka tuntuu pahalta 🙂 ) ”tauon” jälkeen…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s