Lauantai 22.4.2017 Synttäriwodi + kekkerit. Huomio! Sali kiinni aamulla!

Aamulla epänormaalisti sali kiinni. 5-vuotis-synttärikekkeri-yhteisjoukkuetreenit alkavat klo 16.30, eli totisen leikkimieliset joukkuewodikisailuhässäkät entiseen tuttuun tapaan. Tämän jälkeen seremoniat ja illanvietot myöskin tuttuun tapaan. Infot WodConnectin Bookingsista tai Facebookista. Suuret kiitokset ja onnittelut jälleen kuluneesta vuodesta, kasvaneista olkapäistä, pakaroista & reisistä, mielen-/kouranlujuutta koventavista irti repsahtaneista nahankappaleista kämmenissä, jokaisesta kovalla työllä purskautetusta hikipisarasta, kyyneleestä, veripisarasta, vahvistuneesta psyykestä, onnistuneista skaalauksista, ensimmäisistä ”ärräxistä”, peeärrisstä, domsseissta, burpeista, tuplanaruista jne jne…jos nyt ollaan kovia, niin vuoden päästä ollaan taas aika paljon kovempia! Jatketaan samaan malliin! 😀 Tervetuloa!

5v

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s