WOD for Saturday, Nov 28, 2020

"Peruskestävyys-korttipakka"

Käytössäsi voi olla Assault Bike, BikeErg, WattBike, SkiErg tai soutulaite. Tarvitset yhden laitteen ja korttipakan tähän harjoitukseen. Harjoitus kestää 52min (tai 54min, jos käytät jokerikortteja). Käännä minuutin välein pakasta kortti ja tee käyttämälläsi laitteella kortin osoittama määrä kaloreita. Lepää minuutista jäljelle jäävä aika. Jos saat jokeri-kortin, tee koko minuutti burpeita.

  • jätkä = 11
  • kuningatar = 12
  • kuningas = 13
  • Ässä = 14
  • Jokeri = burpee

Tämä on peruskestävyysharjoitus. Tarkoitus ei ole mennä täysillä, vaan pitää sykkeet 60-70% maksimista, eli "kohtuullisilla tehoilla". Voit mennä fiiliksen mukaan tai käyttää sykemittaria. Jos et tiedä maksimisykettäsi voit laskea sen suuntaa antavalla kaavalla (220 – ikä) x 0,7

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s