Aloittaminen / On-Ramp

Seuraavat On-Ramp- alkeiskurssit (n. 13-14h):

SYYSKUU Maanantai 12.9. – Torstai 29.9.2022

ILMOITTAUDU SYYSKUUN 2022 KURSSILLE NAPAUTTAMALLA TÄTÄ!

KURSSIPÄIVÄT JA ALKAMISAJAT: Kurssipäivät aina maanantai, keskiviikko ja torstai. Tunnit alkavat aina klo 19.

Kurssi kestää 3 viikkoa ja harjoituksia on 3 per viikko. Yhden session kesto noin 1h30min

Kurssin hinta 70€

On-Ramp-kurssi?

Jotta voit osallistua CrossFit-harjoitteluun salillamme, edellytämme On-Ramp-kurssin käymistä. On-Ramp-kurssi antaa valmiudet aloittaa CrossFit-harrastaminen turvallisesti. Kurssilla panostetaan oikean tekniikan opetteluun/oppimiseen ohjatuilla tunneilla käytettäviin liikkeisiin. Liikkeet alkavat teknisesti helpommista ja muuttuvat haastavammiksi kurssin edetessä. Myös intensiteettiä lisätään jatkuvasti kurssin edetessä. Kurssi kestää 3 viikkoa, sisältäen 3 treeniä per viikko. Koska harjoitukset pohjautuvat toisiinsa kurssin edetessä, olisi erittäin suotavaa osallistua jokaiselle alkeiskurssitunnille. Tekniikkaharjoittelun lisäksi jokaisella tunnilla vedetään harjoitus(eli WOD). Myös wodit alkavat hiukan kevyemmistä, muuttuen haasteellisemmiksi kurssin edetessä.

Kurssi sopii kaikille kuntotasosta riippumatta

CrossFit On-Ramppeineen sopii kaikille kuntotasosta riippumatta. Tulet huomaamaan suurta kehitystä jo alkeiskurssin aikana. Jokainen itse määrää tahdin treeneissään, eli loppupeleissä treenien ”kovuus” on treenaajan omissa käsissä. Kaikki liikkeet ovat ”skaalattavissa”, eli tarvittaessa muunneltavissa helpommiksi/kevyemmiksi/sopiviksi suorittajan sen hetkiseen kuntotasoon ja tekniikkaan.

Mukaan ilman On-Ramppia?

Jos olet suorittanut On-Ramp-kurssin, jollakin toisella virallisella CrossFit-salilla, voit osallistua suoraan tunneille. Mikäli koet olevasi valmis CrossFit-harjoitteluun ilman alkeiskurssia, tulee sinun suorittaa näyttö valmentajille. Näyttötunnilla katsotaan ovatko tekniikat ja taidot riittävät tunneille osallistumiseen. Näyttötunti on vain näyttöä varten, eikä siellä keskitytä tekniikoiden opetteluun. Näyttötunti sovitaan aina henkilökohtaisesti valmentajien kanssa. Näyttötunnin hinta 15€.

Vastuuvapautuslomake.

Edellytämme, että jokainen alkeiskurssille osallistuva ja salillamme treenaava allekirjoittaa vastuuvapautuslomakkeen. Ilman allekirjoitettua vastuuvapautuslomaketta osallistuminen alkeiskurssille tai CrossFit-harjoitteluun ei ole mahdollista. Vastuuvapautuslomakkeeseen voit tutustua napauttamalla alla olevaa kuvaa. Lomake allekirjoitetaan sähköisesti kurssille ilmoittauduttaessa.

vvl