Sisäpyöräily

Mitä se on?
Sisäpyöräily on monipuolisesti elimistöä kuormittava liikuntamuoto, jossa poljetaan pyörää musiikin tempoon erilaisilla tekniikoilla. Sisäpyöräily vahvistaa sydän- ja verenkiertoelimistöä, antaa keuhkoille reippaasti työtä ja vahvistaa alaraajojen lihaksistoa. Polkiessa kasvaa hapenottokyky, vauhtikestävyys sekä lihaskestävyys. Sisäpyöräily on ylivoimainen laji kalorien polttajana.

Sisäpyöräily sopii kaikenkuntoisille, koska voit itse säädellä tunnin tehokkuutta lisäämällä tai vähentämällä vastusta.

Varaa mukaan vesipullo, hikipyyhe ja hikiliikuntaan soveltuvat vaatteet sekä kovempipohjaiset kengät. Pyöräilyyn on myynnissä pehmustettuja housuja ja polkemiseen tarkoitettuja kenkiä, mutta pärjäät alkuun mainiosti myös ilman niitä.

Tuntitarjontamme:

Start-tunti on 45 minuuttia kestävä tunti, joka kehittää aerobista peruskestävyyttä. Tunnin alussa tutustumme pyörän säätöihin ja oikeaan ajo-asentoon yhdessä, jonka jälkeen poljemme perustekniikoita käyttäen 30-35 minuuttia. Sopii aloittelijoille. Löytyy viikko-ohjelmastamme säännöllisin väliajoin.

Cardio-tunti on 55 minuuttia kestävä tunti, joka kehittää aerobista perus- ja vauhtikestävyyttä. Tunnilla poljemme vaihtelevaan tempoon ja kevennetään pääsääntöisesti joka toisen tai joka kolmannen kappaleen jälkeen. Monipuolinen ja tehokas tunti!

Hard-tunti on 55 minuuttia kestävä tunti, joka kehittää erityisesti vauhtikestävyyttä ja ajoittain maksimikestävyyttä ja sopii jo aiemmin lajia harrastaneille. Tunnilla poljemme pidempiä osuuksia seisten ja käytämme haastaviakin tekniikoita. Kevennetään pääsääntöisesti joka kolmannen tai neljännen kappaleen jälkeen. Pääset halutessasi revittelemään oikein kunnolla!

Teema-tunti on kuukausittain vaihtuva tunti, jolloin poljemme esim. 80-luvun musiikin, jonkun tietyn artistin tai vaikka joululaulujen tahtiin. Kesto maksimissaan 55 minuuttia. Sopii kaikille. Teema ilmoitetaan Nimenhuudossa.

Sisäpyöräilyä

Mainokset